Uskojaelama.net foorumin sulkeutuminen

Uusi foorumi osoitteessa uskojarukous.fi

Hyvät uskojaelama.net-foorumin käyttäjät!

Foorumin elinkaari on tullut tiensä päätökseen. Uskojaelama.net:in ylläpitovastuu siirtyi allekirjoittaneelle toukokuussa. Tarkoituksena oli sulkea foorumi ja perustaa uusi. Uusi foorumi on jo perustettu sivustolle uskojarukous.fi ja toivomme poikkeuksetta kaikkien käyttäjien saapuvan uudelle foorumille. Samalla julistetaan yleinen armovuosi kaikille porttikiellon saaneille. Uudella foorumilla on paljon teknisiä parannuksia ja monia asioita on helpotettu ja selkeytetty. Myös mobiilikäyttö on aiempaa helpompaa. Samoin helpompaa on käyttäjien itsensä hoitama väärinkäytöksistä huomauttaminen (liputus-toiminto).

Uusi foorumi - uskojarukous.fi - on edelleen rakenteilla ja pyydämmekin kaikkia osallistumaan sen rakentamiseen. Tavoitteena on, että syyskuun alusta alkaen kaikki keskustelu käydään uuden foorumin puolella.

Uskojaelama.net-sivuston kirjoitusmahdollisuus suljetaan elokuun 2016 lopussa, ja itse foorumi suljetaan kokonaan syyskuun 2016 lopussa. Yksityisviestit ja muut asiat, jotka haluatte talteen, kannattaa siis ottaa jo elokuun aikana.

Uskojaelama.net-foorumin tietokanta tallennetaan syyskuun aikana. Siitä poistetaan yksityisviestit ja foorumin suljettu keskustelu ja se laitettaneen jossain vaiheessa jollakin tapaa uudelle foorumille arkistoituna, samoin kuin edellinen foorumi.

Kysymyksiä aiheesta voi kysyä uudella foorumilla ja ylläpitäjältä.

isä Juha Leinonen
ylläpitäjä